Računovodstvene usluge

revizija Rijeka

Za uspješno poslovanje najvažnije je raspolagati ispravnim, potpunim i, što je najvažnije, pravovremenim informacijama. Osobito se to odnosi na financijsko stanje tvrtke, poreznu regulativu i poslovno okruženje.
Macon revizija d.o.o. računovodstvo s drugačijim i novim pristupom u pružanju računovodstvenih informacija klijentima, društvo je u kojem sve to možete naći.

revizija Rijeka

Koristeći se najmodernijim poslovnim sustavom, naši klijenti mogu doći do podataka o svojim poslovnim knjigama u bilo kojem trenutku. Jednostavnim pristupom klijent s bilo kojeg mjesta na kojem je moguć pristup internetu može pristupiti svojoj poslovnoj bazi podataka te saznati stanje svojih financija. Svim korisnicima usluga našeg računovodstvenog ureda omogućen je uvid u poslovanje poduzeća i obrta, kako tijekom, tako i na kraju svake poslovne godine. Protekom svakog tromjesečja, naši klijenti mogu u svakom trenutku pregledati svoje ažurirane financijske izvještaje. U tu svrhu, svaki korisnik od računovodstvenog ureda dobiva “korisničko ime” i “zaporku”, time i mogućnost uvida u svoje poslovanje.

S posebnim zadovoljstvom potpomažemo ulazak novih poduzetnika u poslovni svijet te nudimo paket usluga koji je opsegom, cijenom i dinamikom fakturiranja posebno priladođen „start up“ razini poslovanja.

Usluge društva Macon revizija šire su od uobičajenog opsega usluga knjigovodstvenog servisa. Sukladno potrebama klijenta, usluge društva mogu pokrivati većinu aspekata financijskog života; poslovnog ili imovinskog pa i osobnog.
Klijentima pružamo porezno i financijsko savjetovanje s ciljem značajnog smanjenja porezne izloženosti te preveniranja neželjenih i skupih pogrešaka u poslovanju.

Naš je cilj da svojim klijentima omogućimo da dragocijeno vrijeme i energiju mogu usmjeriti na poslovanje, prepuštajući brigu o administraciji i računovodstvu društvu Macon revizija. Svojim klijentima na taj način omogućavamo postizanje još boljih poslovnih, a s time povezano i financijskih rezultata.